Home > woord/beeld > Concertverslag > Winter in Dranouter ? de zaterdag

> zoek...
> meer zoeken...
 

Winter in Dranouter ? de zaterdag
Met Place Des Miracles, Parasol, Bajka, Mercelis, EmBRUN, Balla Vogala, Shooglenifty en DJ Jåk (Concertverslag)

De zaterdag waren er voor het eerst dansstages op Winter in Dranouter. Ongeveer een 50-tal mensen volgden beide stages, die gegeven werden door Eric Thézé en Gérard Godon van PARASOL. Er werd tijdens de stages live gemusiceerd. Dat alleen al maakte het de moeite waard. Eric legde aan de dansers uit hoe je een wals in 5, 8 of 11 moet dansen. Hij probeerde deze zogenaamd ‘asymmetrische’ dansen op een gevoelsmatige manier aan de man te brengen. Zijn droom is om ooit een soort van asymmetrische hybridewalsen te kunnen componeren, waarin het ritme voortdurend switcht tussen 3, 5, 8, 11 of om het even hoeveel tijden, en dat de dansers (net zoals bij een Zwiefacher) er in slagen om – ook al kennen ze de muziek niet – toch in de maat te blijven dansen. Zo ver is het helaas nog niet gekomen tijdens de stages. Wordt vervolgd.
Gérard deed op algemeen verzoek een aantal finesses voor de mazurka uit de doeken. Hij legde vooral de nadruk op de mogelijkheid om de draairichting of rechtlijnige verplaatsingen als variatie te gebruiken. Als kers op de taart werden we nog getrakteerd op een frivole figuur.
We kregen ook heel wat variaties op scottisch te zien. Oorspronkelijk zou hij er slechts twee tonen, maar op algemeen verzoek van de leerlingen kwamen er twee figuren bij. En dan nog twee. En dan nog twee…
De reacties achteraf waren zeer lovend. ‘Eindelijk wordt er in onze contreien eens aandacht besteed aan mensen die al een zeker dansniveau bereikt hebben’ vat kort en krachtig de algemene teneur samen.
 
Het concertgedeelte van het festival ging een half uurtje later al van start.
 
EmBRUN schoot het festival van start. De bedoeling om deze groep – die toch wel tot de top van de Belgische balscene behoort – zo vroeg te programmeren was om al onmiddellijk volk te kunnen lokken. Dit opzet lukte slechts gedeeltelijk. Er was voldoende volk om er een leuk bal van te maken, maar de opkomst bleef toch onder onze verwachtingen. Toen werd nog gehoopt dat er later op de avond nog meer bezoekers zouden aankomen, maar dat viel dik tegen. Er waren zeker een hondertal mensen te kort om van een echt ‘succes’ te kunne spreken. De vraag is dan ook of dit festival in deze vorm volgend jaar nog zal kunnen doorgaan…
 
Aan de kwaliteit van het gebodene lag het in elk geval niet. Zo speelde EmBRUN wat mij betreft het allerbeste optreden dat ik ooit van hen gezien heb (en dat zijn er wat…). Als opdracht hadden ze van ons meegekregen dat ze minstens vier nummers met zang moesten doen. Het stond hen vrij om een zanger/zangeres naar keuze uit te nodigen. Zelf hadden ze met geen woord gerept wie het zou worden. Uiteindelijk was het Noelia Palomo. De muzikanten van EmBRUN zijn in contact gekomen met de Belgisch-Gallicische scene via de JONG FOLK – FARS-cd. De mannen van EmBRUN waren tijdens de opnames gastmuzikanten bij ALUMEA.
De combinatie van Gallicische zang met West-Europese balfolk werkt wonderwel. De groep bewijst hier dat de combinatie balmuziek en zang perfect past. Eén nummer was geen balmuziek. Wat mij betreft geeft dit niet: in een bal mag gerust eens een rustpunt zitten.
Het is niet alleen de zang die me positief opviel bij dit optreden. EmBRUN is de laatste hand aan het leggen aan de opnames van hun CD (die in 2006 uitkomt) en hebben daarom de laatste tijd erg veel gerepeteerd. Dat hoor je. Hun arrangementen waren nog nooit zo ‘af’. Deze muziek is erg groovy zonder aan subtiliteit te verliezen. Hopelijk komt ‘Yazurka 18’ ook op de CD…
Frontman Bert Leemans is trouwens de volgende die we zullen op ons interviewrooster leggen. Als je (moeilijke of leuke) vragen hebt: mail die gerust door naar folkroddelsinterview@gmail.com.
 
 
Na EmBRUN was het hollen naar het kleine zaaltje van de KLAKEYE waar gedurende de ganse avond ‘intieme bals’ doorgingen.  We konden ons net opgedane kennis van assymetrische walsen en mazurka’s meteen al in de praktijk omzetten dankzij de zaaaalige muziek van PLACE DES MIRACLES. Zoals we hadden aangekondigd heeft deze groep geen vaste bezetting. Eric Thézé speelde vooral op zijn bandoneon en liet zich deze maal begeleiden door zijn 18-jarige zoon Samuel (klarinet en chromatische accordeon). Dezelfde Eric Thézé was een paar uur later trouwens ook te horen bij de groep PARASOL, samen met de componist/accordeonist Gérard Godon. Deze groep heeft op het (onder fervente dansers legendarische) Gennetines-festival een ware sterrenstatus. Op Winter In Dranouter (en de dag erna in Brussel, in een organisatie van Muziekpublique) kwamen ze nog eens demonstreren waarom dat zo is. Ik weet niet of jullie het gemerkt hebben, maar in onze poll naar de beste optredens van 2005 waren er intussen al heel wat reacties van mensen die het optreden van deze groep de hoogst mogelijke score gaven. De combinatie van accordeon en altklarinet klinkt nergens zo sensueel als hier. Als danser overstijg je onvermijdelijk jezelf als je op dergelijke muziek danst. Tot ons grote plezier stonden zowel organisatoren van Boombal als van Gooikoorts met open mond te staren naar dit optreden. Wie hen dit weekend gemist heeft zal misschien dus nog een tweede kans krijgen…
 
Tussen Place Des Miracles en Parasol stond KLAAS VAAK geprogrammeerd. Voor de gelegenheid stond de helft van AedO op het podium. Mét Klaas Keymolen (wat had je gedacht), Willem Petersborgen Tim Janssen (niet alleen op bass, maar ook op gitaar, en dit met verve). Er hing een gemoedelijk sfeertje. Klaas is bij AedO gewoon om tussen de nummers door een sigaretje te kunnen draaien. Ongetwijfeld kwam het hierdoor dat hij af en toe vergat dat hij zelf verondersteld werd om de bindteksten te brengen, en dit tot grote hilariteit van zowel mede-muzikanten als publiek. Ze speelden mooie balmuziek met lekker veel koppeldansen. Doe zo voort jongens!
 
Door al dat moois in de Klakeye heb ik wel het merendeel van het optreden van BAJKA gemist. Wat ik gehoord heb klonk degelijk, maar ik laat een gegrond oordeel liever over aan anderen die er meer van gezien en gehoord hebben.
 
L'ORCHESTRE INTERNATIONAL DU VETEX speelde onversterkt een denderend concert in de Foyer, tot groot jolijt van de vele tooghangers. Visueel en muzikaal: alles zat snor. De vrolijke Frans-West-Vlaamse bende amuseerde zich te pletter en liet de vonk overslaan op de luisteraars. Dit smaakt naar meer...
 
MERCELIS was de enige niet-folkgroep op de affiche. De bedoeling was om het publiek te ‘verbreden’. Het folkfestival Dranouter past dit procédé al meer dan tien jaar met veel succes toe. Hier werkte het helaas niet. Er stond slechts een tiental luisteraars in de grote concertzaal. Nochtans bracht de man prachtige muzie. Het geluid stond echter veel te hard. Ik ben gewoon weggevlucht. De geluidsman van dienst raden we aan om eens ons opiniestukje over het geluid op concerten te lezen. In de hedendaagse folkscene wordt een te luid geluid namelijk helemaal niet geapprecieerd.
 
SHOOGLENIFTY was dé topper van de affiche. Ze brachten een stomende en vaak hypnotiserende set. Was er net iets meer volk geweest, dan zouden we ongetwijfeld een massahypnose ondergaan hebben. Nu duurde het eventjes vooraleer de ganse zaal op gang getrokken werd. Na de helft van het optreden kwam – de hier op folkroddels beruchte criticus - Marc Bekaert me vertellen dat Shooglenifty wellicht één van de betere Schotse groepen was. Op het einde van het optreden wist hij me te verzekeren dat dit wellicht de allerbeste Schotse groep was… We hebben deze vreemde bende trance-folkies ook aan de tand gevoeld middels de ‘interview-van-de-maand-formule’.
 
De concertreeks werd afgesloten met BALLA VOGALA. Ik moet eerlijk bekennen dat ik bij de eerste concerten van Balla Vogala een beetje een onbevredigd gevoel had. Deze spin-off van OLLA VOGALA heeft een ganse batterij rasmuzikanten in de gelederen, en Wouter Vandenabeele mag gerust beschouwd worden als één van de allerbeste hedendaagse folkcomponisten. Vandaar dat ik het indertijd jammer vond dat ze heel veel ‘boombaltunes’ speelden. Ik heb helemaal niets tegen boombaltunes, en wel in tegendeel, maar een groep die zo’n muziek naspeelt is toch niet erg creatief bezig. Welnu, op Winter In Dranouter bracht Balla Vogala grotendeels eigen werk (veelal herwerkte melodieën van Olla Vogala). Dit vind ik véél en véél beter. De manier waarop ze b.v. een scottisch lieten overgaan in de surfklassieker ‘Missirlou’ was meesterlijk.
 
Ik heb overigens ook erg veel plezier beleefd aan diezelfde muzikanten die heel laat op de afterparty uit de bol gingen op volledig ‘foute muziek’, maar dat is een ander verhaal…
 
Tot slot was er nog een welterusten-concertje in de slaapzaal. In plaats van de aangekondigde Klaas en Jonas, stond ‘AEDO UNPLUGGED’ plots op de zolder. Klaas, Jonas, Pieter en Willem. ‘Het is moeilijk om stilletjes te spelen op een gaita’ grapte Willem. Hij deed het de slapers gelukkig niet aan om deze stelling middels een praktijkvoorbeeld te staven. Het bleek wel erg moeilijk om stilletjes te spelen op fluit en sax…
Kwatongen op het forum beweren dat de nachtelijke sfeer minder mooi was dan verleden jaar, en dat dat de schuld was van een stelletje giecheltrutten. Wijzelf weten van niets, onthouden ons van alle commentaar en wassen vooral onze handen in de onschuld. We kijken wel met belangstelling uit naar de alternatieve straf die er momenteel op ons forum (in de rubriek ‘de echte folkroddels – the sequel’) wordt uitgewerkt. Arme giecheltrutjes…


(Jåk)
12/12/2005 23:50

Bookmark and Share
© folkroddels.be
reacties
En er waren geen kaarsjes he, zodat het licht aan moest..

Ernie, 13/12/2005 17:35 (12721) - top
de fuif achteraf was de max: met vijf man van aedo, de balla vogala's en twee tantra's stonden redelijk wat bekende folkies te shaken op 'freed from desire' :-)

AFR (Anonieme Folkroddelaar), 13/12/2005 17:37 (12722) - top
ik wil even een kleine opmerking maken over de lay-out, de letters staan enomr kort op elkaar waardoor het enorm moeilijk wordt om dit verslag te lezen, klaat het gwn even weten (handig voor de toekomst;)

AFR (Anonieme Folkroddelaar), 13/12/2005 17:52 (12723) - top
De letters staan bij mij net hetzelfde als vroeger. Zijn er nog mensen die problemen hebben om dit artikel te lezen? Indien ja of neen, laat het eens weten? En vermeld meteen ook met welke browser (en versie) je surft?

Jåk, 13/12/2005 17:59 (12725) - top
ik heb da probleem ook met alle artikels
micorsoft internet explorer xp


AFR (Anonieme Folkroddelaar), 13/12/2005 18:32 (12726) - top
Kan iemand die dit probleem heeft een screenshot doormailen naar folk@folkroddels.be ?

Jåk, 13/12/2005 18:44 (12727) - top
pfff

AFR (Anonieme Folkroddelaar), 13/12/2005 18:59 (12728) - top
Kunnen we het niet ff over de optredens hebben?
Persoonlijk vond ik Place des Miracles supermooi! Van mij mogen ze in elk geval die hybride asymmetrische walsen lanceren: ik kijk er al naar uit!


AFR (Anonieme Folkroddelaar), 13/12/2005 19:08 (12730) - top
SHOOGLENIFTY !!!!!
zeer goed concert, waarlijk van genoten ...
fuif was ook dik in orde
mercelis, vind ik zeer goed maar ik ben om de zelfde reden als velen weggevlucht uit de zaal, to fucking much sub.... maar daardoor zag ik ook nog eens 2 muzikanten, meesterlijk, onder een parrasol bezig.


Mr Wolf, 13/12/2005 19:21 (12731) - top
too ... moet het zijn

Mr Wolf, 13/12/2005 19:27 (12732) - top
ik ging ook nog een verslagje posten maar stefan is mij voor, en ik heb eigenlijk ongeveer dezelfde groepen meegemaakt dus bij deze in commentaar:
shooglenifty was voor mij iets te luid, ben dus al snel weer naar buiten gelopen. maar de andere optredens die ik gezien heb, mochten er inderdaad meer dan zijn. ook de namiddagstage was super. dans-technisch weer een paar leuke dingetjes geleerd, en vooral gewoon zinderend genoten van die zalige muziek! thézé op bandoneon is de max - hij een goeie muzikant, de bandoneon een prachtig instrument, tof om het eens in een andere context dan tango te horen, hééééééééééééééééééééééééééééééééééél tof. en zijn zoon die daar dan die warme klarinet onder en boven en tussen en door weeft... mmmmmmmmmmmmm. wonderlijk dromerige muziek die toch voldoende structuur en ritme blijft houden om urenlang te boeien, chapeau. parasol vind ik idem dito, de muziek misschien iets directer dan place des miracles, maar zeker even geslaagd. enfin, ik ben de volgorde van de concerten hier niet aan het respecteren, maar wou toch nog even melden dat ik mij rotgeamuseerd heb op embrun, en dat balla vogala gewoonweg te gek was, lekker stevige jazzfolk of folkjazz, uitstekende muzikanten. 't mocht nog een stuk langer duren wat mij betreft. de andere optredens heb ik gemist, de fuif ook, wegens te mooi. het indommelconcert daarentegen... stil spelen was idd niet evident, maar het concertje had wel iets schattigs, vooral dan 'slaap kindje slaap'. mijn oogjes vielen daarna onmiddellijk toe, zij het maar voor een paar uurtjes. mijn slaaptekort is nog niet meteen opgelost denk ik.
wat stefans opmerking betreft ivm de opkomst, die was idd aan de lage kant. spijtig genoeg voor de uitstekende organisatie en programmatie... een aantal factoren die volgens mij meespelen waren (zouden kunnen zijn): het moment waarop het festival plaatsvindt (voor veel dansende scholieren examentijd, voor de vele onderwijsmensen in het folklandschap dus ook een drukke tijd) en misschien ook wel de ligging. 't is een prachtige locatie, heel romantisch, maar wel in een uithoek van het land. duimen voor toch nog een derde versie van dit 'festival intime'.


milo, 13/12/2005 22:29 (12734) - top
Eric Thézé en Gérard Godon, dieux sous un parasol. Merci en tot de volgende keer. Voor mij zijn de contrasten op zo'n festival wel heel groot, ik voelde me heel aangetrokken tot voorgenoemde groep en klaas vaak en embrun en de orchestre du vetex. Bij shooglenifty ging het er niet meer in. trop is teveel. Maar welke luxe! De organisatoren zullen er zeker zo niet over denken, maar een van die dingen die het uitstekend maakten was het beperkte publiek (het mocht ietske meer voor Shooglenifty enzo), ik weet, ik ben een serieuzen egoïst, maar goei folkmuziek en dans verdraagd geen stuwende massa's tot eeuwige spijt der organisatoren. puik werk, zalige sfeer, zo komt de Folk tot zijn recht. A bientöt j'espère.
Geen inloggen aan, dan maar zo
Dreuzel


AFR (Anonieme Folkroddelaar), 14/12/2005 01:28 (12736) - top
et voilà, quand-même

dreuzel100, 14/12/2005 01:37 (12737) - top
Pffff


AFR (Anonieme Folkroddelaar), 14/12/2005 12:15 (12746) - top
jong, moest ge naar WID gekomen zijn dan zou je nu niet in je zuchtperiode zijn (je houdt da precies al een per dagen vol) ... ik droom en zweef nog altijd op de tonen van Parasol en Place des Miracles :-)

AFR (Anonieme Folkroddelaar), 14/12/2005 14:32 (12754) - top
Doe ons dat niet aan om hiermee te stoppen. Maar ik snap wel dat er te weinig volk was om eraan uit te kunnen. Zelf heb ik het niet begrepen op grote massa's dus voor mij was dit de maks. Ik heb me zelfs zo goed geamuseerd dat ik vrijdag mijn auto vol jong volk steek en naar het bal in Kortrijk rijd.
leen


AFR (Anonieme Folkroddelaar), 14/12/2005 18:07 (12771) - top
ik ben spijtig genoeg niet kunnen gaan naar winter in dranouter. maar ik weet als jonas,pieter,klaas en willem speelde dat het goe zou zijn hé. dat zijn de 4 musketiers van de folkwereld! ze spelen fantastisch goed. maar kan mij iemand zeggen wat ne gaita is ofzoiet. ja ik vergeet dat alle keren te vragen aan willem als ik hem zie. alé winter in dranouter was weer is een succes zo te zien.

groetjesfolkgekkie, 14/12/2005 19:41 (12775) - top
folkgekkie, een gaita is een doedelzak uit Galicië (NW Spanje). Die klinkt een stuk luider dan een centraal-franse of vlaamse, maar toch nog niet zo luid als een schotse.

steven, 14/12/2005 21:40 (12778) - top
WID was een goed festivalleke, ik sluit me aan bij alle mooie dingen die hier boven zijn gezegd, mijn hoogtepunten:
- Place de Miracles en Parasol en Embrun - fenomenaal !!
Maar nog belangrijker en veel meer het vermelden waard: ondanks de lage opkomst kan ik alleen maar zeggen dat diegenen die gekomen zijn echt goeie dansers waren, het niveau van de dansers in de klakeye was erg hoog! Niet dat je daarmee een festival organiseert, maar 't mag wel gezegd worden !! Dansen was heerlijk. (en dat niet alleen omwille van Parasol en Place de miracles)


AFR (Anonieme Folkroddelaar), 14/12/2005 23:40 (12781) - top
Pfff

AFR (Anonieme Folkroddelaar), 15/12/2005 09:22 (12795) - top
zeg die Pfff begint me wel te irriteren, spijtig dat het een zielige persoon is die zo 'dapper' is dat hij/zij zijn/haar kinderlijk gedrag enkel in de anonimiteit durft doen. 'k Heb vree veel zin gekregen om die eens een lesje te leren, google here I come :-)

Jerm, 15/12/2005 13:39 (12808) - top
misschien verliest de website een beetje lucht ?
allez, niet veel verstand van ze


AFR (Anonieme Folkroddelaar), 15/12/2005 14:02 (12809) - top
als afr hier gewoon komen "Pff-en" het begint mijn keel uit te hangen... Ga gewoon eens wandelen ...
Aan de beheerders van deze site: vanaf heden alle ip adressen van AFR's publiceren... Ik ken nog wel een paar manieren om die dan een bezoekje te brengen ...


Mr Wolf, 15/12/2005 14:06 (12810) - top
Pfff-er, misschien eens naar ne psycholoog gaan, op deze site kunnen wij jou helaas niet helpen ...
maanoogje


AFR (Anonieme Folkroddelaar), 15/12/2005 14:16 (12811) - top
dat er af en toe een pfff tussen staat, tot daar aan toe. wel jammer dat jullie je erdoor op stang laten jagen.
gewoon negeren die handel.
mm


mm, 15/12/2005 14:23 (12812) - top
uit een vorige ip-adres postje heb ik al kunnen uitmaken dat het om een telenetter gaat...

Tsjoecha, 15/12/2005 14:48 (12813) - top
ik heb een groene bosklapper gespot.... spotterseer ludo, ik meen het... niet ver van dat nest van dien kiekedief...

SAmmy TANghe


AFR (Anonieme Folkroddelaar), 15/12/2005 15:59 (12818) - top
We zitten met een ring...


AFR (Anonieme Folkroddelaar), 15/12/2005 16:02 (12819) - top
en dat op een dusseldorf

AFR (Anonieme Folkroddelaar), 15/12/2005 16:04 (12820) - top
GELE KAART!!

AFR (Anonieme Folkroddelaar), 15/12/2005 16:05 (12822) - top
nu weet ik wat een gaita is ze. merci voor mij dat is te zeggen anders had ik het wel opgezocht ze. ik vind dat zo'n leuk woord.

folkgekkie, 15/12/2005 19:50 (12831) - top
Vanaf januari zal er hier op folkroddels heel wat te lezen zijn over gaïta's en andere doedeltuigen!

Jåk, 15/12/2005 20:17 (12832) - top
Ga wolf mij een bezoekje brengen!!! Met wie?

AFR (Anonieme Folkroddelaar), 16/12/2005 14:24 (12871) - top
voeg commentaar toe... (disclaimer)

Folkroddels Radio
bijschrift
 • I
 • streek: West-Vlaanderen
 • I
 • datum: zaterdag 10/12/2005
 • I
 • genre(s):
  • Bal
  • Lage Landen
  • Galicië/Asturië
  • Oost-Europees
  • Folkrock
  • Singer-songwriter
  • Dans
 • I
 • website: www.winterindrano...
 • I
 • email:
 • I
 • aantal malen gelezen: 3560
 • I
 • artnr: 19680
  redactie
 • I
 • wijzig artikel
 • I
 • upload foto
  verwante artikels
 • I
 • Parasol (Groep Buitenland)
 • I
 • Winter in Dranouter: Meer folk dan volk op Vrijdag (foto-reportage)
 • I
 • Winter in Dranouter (foto-reportage)
 • I
 • WINTER in DRANOUTER (foto-reportage)
  mail
  Mail dit artikel naar een vriend...
  Recentste Concertverslag 
  achterklap
  Mooie videoclip van deze plaat op https://www.youtube.com/watch?v=K1REDX8kMyk ...

  Hallo, Op zondag 25 februari 2018, vanaf 14u, hommage-optreden aan John Lundström in Den Beulebak te...

  Welkom op Sonamos Latinoamerica dan: http://www.folkroddels.be/artikels/53204.html
  ...


  snelnieuws
 • I
 • ODISEA: MEDITERRANEAN JAZZ / FLAMENCO
 • I
 • Riccardo Tesi & Banditaliana
 • I
 • Tsirani Ensemble (Armenië)
 • I
 • Bal & Basta! Duo Tanghe-Coudroy, Duo Absynthe
 • I
 • Les Violons de Bruxelles ft. Tcha Limberger
 • I
 • Shantalla (Ierland/Schotland) : cd-release
 • I
 • Tanya Tagaq - the Inuit Experience
 • I
 • Didier Laloy & Quentin Dujardin: Cd-release
 • I
 • La Calandria trio (Mex) & Karina Clavijo (Ecuador)
 • I
 • Sonamos Latinoamerica Festival
 • I
 • Festival Sonamos Latinoamerica: Ana Contreras
 • I
 • Queimada: Katla, Central Bal, A Contrabanda
 • I
 • Merrow in de grote kerk Groede
 • I
 • Hans Mortelmans en Groep op de Gentse Feesten
 • I
 • Hans Mortelmans en Groep in de Zoo van Antwerpen
 • I
 • Shantalla – From the East unto the West
 • I
 • Lankum (Ierland): cd-voorstelling
 • I
 • Habib Koité & Bamada (Mali): cd-voorstelling
 • I
 • Hide & Seek Festival: Ghalia Benali (Tunesië)
 • I
 • Hide & Seek Fest: Ablaye Cissoko & Volker Goetze
 • I
 • Hide & Seek Festival: Guitarpa Duo (Venezuela)
 • I
 • Hide & Seek Festival: Gjini Ensemble (Albanië)
 • I
 • Hide & Seek Festival: Rabasa (Kaapverdië)
 • I
 • Hide & Seek Festival: Myrddin & Imre De Cauter
 • I
 • Hide & Seek Festival: Mieko Miyazaki (Japan)
 • I
 • Hide & Seek Festival: Antsa (Madagascar)
 • I
 • Hide & Seek Festival: Païvi Hirvonen (Finland)
 • I
 • Hide & Seek Festival: brass in de tram
 • I
 • Brosella Festival
 • I
 • CANCELLED: ROBY LAKATOS ENSEMBLE
 • I
 • The Celtic Social Club – From Babylon to Avalon
 • I
 • Tristan Driessens – FOLK DANCER'S JOURNEY
 • I
 • Balfolk Breda (midsummer's dances)
 • I
 • BENEFIETCONCERT MET SANGHAR SUHAIL & SARA RASULI
 • I
 • The American Roots Session
  © Folkroddels.be 2005 - Contact - Redactie - Disclamer - Webdesign - Sitemap

  des: Arban