Home > interactief > Opinie > Is het sessiegebeuren over z'n top?

> zoek...
> meer zoeken...
 

Is het sessiegebeuren over z'n top?
Volgt het sessiegebeuren de trend van de huidige beurskoers? (Opinie)

Blijkbaar is de belangstelling voor sessies aan het verdwijnen. Ik heb de indruk dat mensen massaal afhaken. Reageer maar als je het met het onderstaande lijstje niet eens bent of als je iets meer weet over Antwerpen en Leuven.

- wekelijkse sessie in Brugge: afgevoerd;
- maandelijkse sessie in Zedelgem: lage opkomst;
- wekelijkse sessies (soms 3) in Gent: lage opkomst en ingekrompen in aantal.
- hoe is de opkomst in Antwerpen?
- in Leuven was een tijdje geleden ook een nieuw initiatief. Hoe is dat afgelopen?

Bedenkingen:
In vroegere artikels konden we al lezen dat sessies succesvol zijn op voorwaarde dat er een "trekker" aanwezig is. Zijn er mensen die dit nog steeds vinden?
Was er op een bepaald ogenblik een overaanbod? Heeft de huidige financiële crisis er iets mee te maken? (Benzineprijs, pintjes drinken, enz...) Is er wel nog nood aan om sessies te blijven organiseren of leggen de organisatoren er beter - tijdelijk - de riem af?

Sessioneers, hieronder is een knop: 'commentaar'. Gebruik die om je mening te geven. Wil je nog sessies? Kunnen sessies de boom in? Kom je alleen af als je zeker bent dat er een "trekker" aanwezig zal zijn? Uw mening telt.(Raf)
12/11/2008 11:26

Bookmark and Share
© folkroddels.be
reacties
Beste Raf,

Bij mij persoonlijk is het gebrek aan vrije tijd...
Met een full-time job en daarbij nog is fulltime muziek komt het er niet van...
De sessie in Gent is letterlijk voor mij 3min stappen maar zelfs dan nog heb ik er geen tijd voor...
Hoe graag ik ook zou willen...


Koppeldanser, 12/11/2008 12:50 (24969) - top
Ik heb enkel ervaring met de sessies van Gent, waar ik de laatste tijd minder geraak. Vooral wegens algemeen tijdsgebrek en het feit dat ik niet meer in Gent woon.
Ik heb vorig jaar ook wel gevoeld dat het wat minder ging dan een jaar of 4 geleden, alhoewel ik toch hoor dat er de laatste tijd toch wel wat volk aanwezig is op de donderdagavondsessie in Celtic towers.
Bij mij staat die voor deze maand alvast aangeduid op de agenda, voila

groeten


jErrE, 12/11/2008 12:52 (24970) - top
De sessie in Speaker's Corner (Gent) pik ik maandelijks mee. The Celtic Towers is een heel goeie locatie, maar de donderdag kan ik helaas niet.
Zonder een "trekker" lijkt het mij inderdaad moeilijk om de sessies in stand te houden, maar het zou spijtig zijn moest het verdwijnen.


Pluim, 12/11/2008 18:58 (24972) - top
De sessie's in de Heksenketel gaan niet slechter dan vroeger, integendeel. Goede opkomst van artiesten. Regelmatig ook sterke gastmuzikanten ( Lowland Paddy's , Helene Flaherty..)
Gelukkig een Jules Bitter die de zaak blijft "aantrekken".
Maar ook voldoende andere solisten. Waar blijven de violen de laatste tijd? Afkomen zou ik zeggen! Op het Celtic festival in Rilland was er geen gebrek aan!
Tot een dezer ! We beginnen rond 20u telkens de 1ste donderdag en 3de-vrijdag van de maand! Een stopuur is er niet.
Carl


carl, 12/11/2008 23:07 (24975) - top
vrijdag 5 december organiseren wij een Ierse vioolsessie ism de vioolklassen van de muziekacademie in 't Smiske. 't Smiske zelf is ontstaan uit de organisatie van volksmuzikantenavonden, momenteel gebeurt het op de kettingbals en de klapcafé's wel al es spontaan met een goeie ambiance... maar ook niet fanatiek meer. Nochtans is het een mooie ontmoeting, al die muzikanten samen, iets waar klassiek geschoolden de folkies zo voor benijden!

Reinout, 13/11/2008 09:27 (24977) - top
De Gentse sessies staan nu op twee per maand, helaas wat onevenwichtig verdeeld (eerste maandag en vierde vrijdag van de maand). Ik ben er net als Pluim meestal bij in de Speaker's en het is er al weer wat levendiger dan afgelopen seizoen is mijn indruk. Fré ontbreekt door de jaren heen eigenlijk nooit en is een belangrijke factor. Ik zou het niet graag missen!

Henk Bos, 13/11/2008 10:57 (24980) - top
Hallo Iedereen, Zoals velen weten ga ik naar de Heksenketel, Celtic Towers en de laatste keer in Zedelgem. Sessie spelen is mijn lang leven en iedere sessie is steeds weer anders. Dit jaar in mei heb ik als tweede instrument de whistle ontdekt en zowel Jules in A'werpen als Fré in Gent staan open voor alle muzikanten die volgens hun eigen mogelijkheden een tune willen meespelen. Al vlug ontstaat uit sessies een netwerk van bevriende muzikanten die elkaar via de internet tamtam kunnen bereiken. Belangrijk is natuurlijk de "trekker" op die sessies omdat die een leidende functie hebben vanuit hun virtuositeit en kunde op hun instrument. Belangrijk is echter ook de Ierse "Craic" die ervoor zorgt dat er een echte sfeer ontstaat. Sessie muzikanten spelen zich in op elkaar, maar moeten dan elkaar ook vinden. Maandagavond is voor mij iets moelijker maar ik mis de violist (Henk)die ik daar alleen maar tegenkom. Een reden om weer eens naar de Speakers' te gaan. De sessies zijn zeker niet voorbij, je moet ze alleen weten te vinden. Een regelmatige advertentie op deze site is goed. De meeste sessiemuzikanten vinden elkaar echter door persoonlijk contact. Tot zover mijn commentaar; groeten,
Ron


RONNIE, 13/11/2008 18:11 (24984) - top
Euhhh... Wat is een "sessie" ???

DROMADER, 14/11/2008 18:34 (24988) - top
Geen commentaar!

RONNIE, 14/11/2008 19:52 (24990) - top
@ Dromader: een 'sessie' is Amsterdams voor een 'zesje'. Zoals in "Foor sjijn tentaame hattie sjlechts 'n sessie".

ure, 14/11/2008 19:58 (24991) - top
Leuven, may we have your votes please?

Voor wie beide sessiemilieus goed kent: is verschil te bespeuren tussen het Gentse en het Antwerpse? Iedere invalshoek is welkom (opkomst, duur, variatie, niveau, contact leggen, craic in het algemeen,....).Henk Bos, 15/11/2008 10:38 (24992) - top
Euh, leuven speaking... ITM-sessies zijn hier (helaas) niet. Wel eens per maand een tls van folk in leuven, maar ivm de ITM-sessies in Gent stelt dat niets voor...

Als iemand zin heeft daarentegen, ik ben paraat!


Tijl, 15/11/2008 12:59 (24993) - top
And Brussels/Brussel/Bruxelles? Nooit bezocht, maar daar was toch ook een bloeiend sessiegebeuren?

Henk Bos, 15/11/2008 13:39 (24994) - top
Als beginnend whistlespeler heb ik me voorgenomen om vanaf nu regelmatiger sessies bij te wonen. Dankzij de mailwaarschuwingen van Fré weet ik dan ook wanneer deze in Gent plaatsvinden. Ik wist niet dat er een sessie in Brugge was en wat Zedelgem betreft, 'k heb laatst ten zeerste genoten van de sessie in de Métropole. 't Zou dus toch gewaardeerd worden indien de sessies weer op de kalender van Folkroddels zouden geplaatst worden (of dat er een mailinglist wordt opgesteld voor alle sessies in Vlaanderen).

Voor wat ik ervan weet ligt het in de aard van een sessie dat het een vrijblijvende samenkomst van muzikanten is. Daardoor loop je het risico dat er niemand komt opdagen... Of dat er geen "voortrekker" is, hoewel dat eigenlijk geen belemmering mag zijn om toch te spelen.

Wat misschien nog wel interessant kan zijn is een slowsession (type boombal-TLS) waar tunes worden aangeleerd en waar sets op een trager tempo worden gespeeld om ze beginners (zoals ikke) een kans te geven tezamen met anderen te spelen ipv voor de pc... Het probleem hierbij is dat er iemand les moet geven en dat lesgeven hard werken is (en dus niet voor niks moet).

Just my two cents worth...


Belgian_Waffle, 16/11/2008 01:11 (24996) - top
Hallo Jos,
Ik sluit me volledig bij je aan. De sessies op de kalender plaatsen is héél belangrijk. Vorig seizoen was er ook een sessie in Belsele maar tot nu toe geen nieuws van dat front. Waar is de sessie in Brugge? Nog een feedback voor Henk : hallo Henk het is een tijdje geleden.De sessie in Antwerpen verschilt niet zo veel van die van Gent. Iedereen kent elkaar na een tijdje en ieder niveau is welkom. Meer Nederlanders occasioneel aanwezig dan in Gent waaronder een paar goeie muzikanten. Belangrijk is volgens mij samen muziek maken, dan blijven de sessies ook bestaan; geen mensen weren en alle instrumenten en niveau's toelaten zolang er maar Ierse muziek gespeeld wordt. Ik denk als je een tune onder de knie hebt dat je die kan/mag spelen op elke sessie als je het maar vraagt.Even afwijken naar gewone folk/blues/bluegrass mag maar de nadruk op Iers is voor mezelf toch belangrijk.
Misschien tot vrijdag in de Heksenketel en de groeten;
Ron


RONNIE, 16/11/2008 13:56 (24997) - top
hallo allen,

ik ga het liefst naar sessies waar muzikanten welkom zijn; dit lijkt vanzelfsprekend, maar is het allerminst. Zo hou ik niet van spelende TV's (voetbal, hurling,..), luidruchtige stamgasten, barkrukken, aan de grond vastgeschroefde tafels, egotrippende muzikanten, etc. Wat dan wel? rustige cafés, aandachtig publiek dat de inspanningen van de muzikanten kan appreciëren, af en toe een gratis pintje, sociale medemuzikanten,...
Dirk


dirk de bodhran, 17/11/2008 14:44 (25000) - top
Voorwat de Heksenketel Trad Sessions in Antwerpen betreft: zoals Carl reeds zij :niet slechter dan vroeger, integendeel. Dat kan ik beamen. Er is een traditie ontstaat die kennelijk steeds breder bekent raakt. Helaas is die bekendheid ook in SABAM kringen doorgedrongen, en ligt nu ook tweewekelijks de Sabam faktuur klaar......het wordt dus tijd dat we voor de Heks Trad Sessions een playlist samenstellen die deze faktuur tegenspreekt.

Sixguinnes, 17/11/2008 23:54 (25004) - top
Nog even melden : volgende vrijdag 21 nov = is er uitzonderlijk GEEN sessie, ingevolge het optreden van Lorcan Mac Mathuna. Misschien kan er achteraf nog wel gejammed worden

Sixguinnes, 17/11/2008 23:57 (25005) - top
Voor mij is het simpel: is er sessie, dan ga ik.

Four-Fingered Fre, 18/11/2008 19:50 (25006) - top
euhm, FFF, dan toch enkel als die in Gent is me dunkt...

Tijl, 19/11/2008 07:49 (25008) - top
Maar dan moet je wel weten dat er sessie is... Van Brugge wist ik bvb. helemaal niet dat er een sessie was...

Belgian_Waffle, 19/11/2008 11:19 (25009) - top
Een tijd lang waren de Brugse en Gentse sessies veel meer vervlochten. Tot een jaar of anderhalf(?)geleden werd er iedere maand een overzicht van alle sessies gemaakt, op Folkroddels geplaatst en doorgemaild. Eerst door Lieve, later nam Raf dit op zich dacht ik.

Henk Bos, 19/11/2008 12:03 (25010) - top
In tegenstelling tot wat ik eerst aankondigde, zou de Heks Trad Sessie toch doorgaan, nu vrijdag 21 nov in de Heksenketel. Ingevolge het feit dat er eerst een concert plaats heeft, dacht ik eerst het tegengestelde. Dus : sessie gaat door na het concert.
Ik zal mij in de toekomst eerst wat beter informeren.
Duizend maal mijn verontschuldigigen


Sixguinnes, 19/11/2008 14:24 (25011) - top
Het was inderdaad Lieve die elke maand een overzicht maakte van de sessies in Brugge, Zedelgem en in Gent. Dat was een geweldig initiatief. Ik bezorgde haar de info over de Zedelgemse sessies, zij organiseerde mee de sessie in Brugge en ze had weet van de initiatieven in Gent. Dat is nu allemaal door omstandigheden weggevallen. Ik weet niet of Lieve nog tijd heeft maar zou haar toch willen vragen om dat overzicht opnieuw maandelijks te posten. Uiteraard kan ze dat alleen maar doen als ze tijd vindt en de nodige info krijgt van de plaatselijke organisatoren. Let wel! Voor zo'n overzicht moet ze een maand vooraf alle info krijgen. Uiteraard zouden in die maandplanning ook andere sessies kunnen opgenomen worden. De vraag is: Lieve, heb je daar tijd voor? Nog dit, ik heb die planning nooit op mij genomen.

Raf, 19/11/2008 20:57 (25012) - top
Wat ik vroeger mistte in Antwerpen was een Ierse TLS.
Want 'k heb een paar keer naar een gewone Ierse sessie geweest en men heeft me toen duidelijk gemaakt dat ik (als muzikant) enkel welkom was als ik de melodie kende. Nu kan ik daar wel inkomen, maar ja, zonder TLS of vrienden die het u leren is het moeilijk om bepaalde nummers te leren die populair zijn.
Sindsdien ben ik niet meer naar sessie gegaan, dus heb ik geen flauw benul of er nu echte TLS sessies zijn (dwz men komt er om melodien (aan) te leren).

Want ik denk dat er misschien nog meer mensen zijn zoals ik die graag Ierse tunes leren meespelen, maar geen TLS vinden om ze te leren. Als de Antwerpse Ierse sessie ook een TLS is, laat me het weten, dan kom ik nog eens af :-)


Jerm, 21/11/2008 15:52 (25017) - top
Nog maar eens reageren op de opmerking van Sixguinnes. Ik weet niet of je in de organisatie van de Heksenketel zit want je gebruikt een synoniem. Goochelen met data van sessies is niet goed. Samen met een stuk of vier andere sessioneers stond ik vrijdagavond 21 november op de drempel van de Heksenketel voor niets. Als je dan twee uur in de wagen door sneeuw en regen zit voor noppes is dit niet bevorderlijk voor het goede humeur. Sessie na het optreden vind ik een flauw alternatief. Fré stuurt altijd een mailinglist rond en als hij verhindert is of er ook maar iets gebeurd waardoor de sessie niet kan doorgaan verwittigt hij de mensen via mail. En die verwittigen anderen.Dit kan toch niet zo moeilijk zijn? Niet iedereen zit dagelijks op de site van de Heksenketel te kijken.Die avond had ik niet voor een optreden gekozen dus ben ik naar huis gegaan. Jammer. Moraal van 't verhaal als er iets met de sessie gebeurt verwittig dan alstublief de mensen of anders zullen ze wegblijven. Ik sluit me ook aan bij de vorige mailer; hou een half uurtje vrij voor TLS en er zullen nog meer melodie instrumenten op de sessies afkomen. Het kan simpel zijn vb. Tegen volgende keer deze tune instuderen en we spelen hem samen. Verse groenten uit Wachtebeke;
Ron


RONNIE, 22/11/2008 09:17 (25018) - top
Jerm schreef:

'...... zonder TLS of vrienden die het u leren is het moeilijk om bepaalde nummers te leren die populair zijn'.

Welnee, doe als zovele anderen voor je: er zijn genoeg opnamen (evt. in combinatie met 'slow down'- software) en tunebooks die het leven veraangenamen.

Op www.thesession.org krijg je een indruk van poulaire tunes: ga naar members (geen naam intypen) > tunebook ; en dan krijg je:


Most Popular Tunes
These are the tunes that members of The Session have added to their tunebooks, listed in order of popularity.
Drowsy Maggie 1985 times
The Kesh 1647 times
The Butterfly 1472 times
Cooley's 1260 times
Morrison's 1185 times
The Silver Spear 1157 times
The Banshee 1113 times
The Maid Behind The Bar 1069 times
Banish Misfortune 1048 times
The Wind That Shakes The Barley 965 times
The Connaughtman's Rambles 916 times
The Glasgow 914 times
The Rights Of Man 895 times
The Gravel Walks 890 times

(etc.)

Succes!
Henk Bos, 22/11/2008 10:49 (25019) - top
Ik had een hééél lange reactie geschreven maar door een druk op een verkeerde knop was alles weg. Nu kan ik terug opnieuw beginnen en zal mijn reactie vééél korter zijn.
Elke eerste donderdag en derde vrijdag van de maand is er sessie in den Heksenketel. Daar wordt raar of zelden van afgeweken. Maar net nu, nu er een discussie aan de gang is op folkroddels over sessies, loopt het hier toch wel anders zeker.
Het concert van 21/11 was eigenlijk gepland voor de zaterdag erna, maar door omstandigheden is het anders verlopen. De sessiemuzikanten die er waren hebben genoten van het concert en hebben daarna een fijne sessie gehad met de Ieren van dienst. In ieder geval, in naam van den Heksenketel (nomen est omen), onze verontschuldigingen voor de onduidelijke communicatie.
En nu we toch bezig zijn wil ik hier nog enkele dingen kwijt. Ten eerste zijn we Jules Bitter enorm dankbaar dat hij twee keer per maand vanuit Goes naar Antwerpen komt om de sessies te leiden (soms te lijden). Ik ben eens één keer naar Goes geweest voor een Iers festival en ik was blij dat ik heelhuids ben thuis geraakt.
In tegenstelling tot vroeger merk ik een verhoogde interesse voor de sessies. En dat is dan een antwoord op de vraag in de titel van dit opiniestuk.
Alhoewel de sessie 'Iers' is ontaardt ze soms wel eens naar andere genres. Dat komt omdat we soms erg muzikale back packers in huis hebben die geen fluit verstand hebben van Ierse folk maar wel van bv blues of calypso, om maar iets te noemen. Ook dit wordt in goede banen geleid door de Jules. Het is dan erg leuk om te zien hoe op een 'Ierse sessie" verschillende culturen elkaar tegenkomen, elkaar bestuiven en elkaar respecteren. En dan zijn we aanbeland op het onvermijdelijke woord: respect.
Als het sessieavond is, is de sessie belangrijk. Evident? Neen. Als er op los gejamd wordt hangt er fijne sfeer en er wordt gedronken en gelachen. Als iemand een solo geeft, vocaal of instrumentaal, worden de andere 'klanten' discreet aangemaand tot 'stiller praten', als dat al nodig mocht zijn. Ik heb in andere gelegenheden meegemaakt dat de muzikanten mekaar niet horen of erger nog, dat de cd-speler wordt opgezet.
De sessiemuzikanten krijgen bij ons mistens één drankbon. Dat systeem wordt beheerd door de sessieleider, de Jules. We doen dat niet om volk te lokken maar uit respect! En hier wringt soms het schoentje: sommige muzikanten komen al eens hun bier OPEISEN omdat ze toch 'gratis komen spelen'. Den Heksenketel is een vzw. Dat wil zeggen dat de mensen die achter de toog staan er meestal al een dagtaak hebben opzitten en ook GRATIS komen tappen. Ik zie zelf geen verschil tussen een muzikant die zich komt uitleven en een vrijwilliger die zorgt dat er bier is, dat de stoof brandt en dat er een lokaal is waar gejamd kan worden. Beiden verdienen evenveel respect.
We hebben al meegemaakt dat een 'muzikant' op een zaterdag een (uiteraard duur) bier kwam kopen met... een bonneke van de sessie. We hebben hem niet buitengeslagen want dat mag niet van de flikken. Dit zijn gelukkig maar excessen, maar ik wil ze toch vermelden. Doorgaans is er goede verstandhouding tussen de muzikanten onderling en tussen de muzikanten en den Heksenketel. Als we goed gezind zijn krijgen ze soms ook soep of spek met eieren, maar dat is, ik geef het toe, al lang geleden.
Nog een verschil met vroeger is dat je geen groot muzikant moet zijn om mee te kunnen/mogen doen. Vroeger was dat spijtig genoeg al eens anders.
Een TLS??? Dat is inderdaad een goed idee dat verdient om uitgewerkt te worden.


Rafke, 22/11/2008 11:55 (25020) - top
Hallo Raf, Ik sluit me bij je aan, maar een mailinglist in geval van verandering van programma doet wonderen. Groeten,
Ron


RONNIE, 22/11/2008 18:53 (25021) - top
Da's waar!!

Rafke, 22/11/2008 19:44 (25022) - top
Ronnie,

We kunnen inderdaad misschien werk maken van een apparte mailinglist voor de sessie muzikanten. Anderzijds, stuur ik ongeveer wekelijks de standaart Heksenketel-mailing naar de mensen op onze mailinglijst. Deze mailing bevat het komende programma én de eventuele wijzigingen. Uiteraard worden hierin ook de Heks Trad Sessies vermeld.
Misschien is het makelijker indien je je opgeeft voor onze wekelijkse mailing, laat maar weten op: heksenketel.pr@telenet.be of info@heksenketel.be

Wat betreft de vorige sessie, nogmaals mijn excuses. Het is nu eenmaal niet gebruikelijk bij ons dat een sessie gecombineerd wordt met een concert. Ik ging er dan ook van uit dat de sessie niet doorging. Dit was echter in tegenspraak met wat anderen binnen het bestuur hadden beslist....ik had mij niet goed geinformeerd, heb dit in een latere comment rechtgezet, en de sessie is doorgegaan, blijkbaar met succses.

Nog even....Sixguinness is inderdaad een synoniem, maar ik denk dat weinigen mij in het echte leven anders kennen, inclusief in de Heksenketel.


Sixguinnes, 23/11/2008 11:29 (25024) - top
En nog....Ronnie en co die wegens dit misverstand verkeerd geinformeerd werden, ge hebt de eerst volgende sessie in de ketel een paar pinten van mij te goed....
Sixguinness (den die met zijn krollekes en gitaar)


Sixguinnes, 23/11/2008 11:38 (25025) - top
Hi Sixguinnes;
Geen erg,we zetten ons op de wekelijkse mailing. Nen mens is maar nen mens en misverstanden gebeuren nu eenmaal. Groeten aan iedereen en tot de volgende!!!
Ron


RONNIE, 23/11/2008 17:38 (25026) - top
Even om te reageren op de reactie van Henk Bos: wordt er van die top die je juist poste effectief stukken geselecteerd voor de sessie? Kwestie dat ik mij met die nrs dan eens bezig hou :-)
Alhoewel een echte TLS wel leuk zou zijn. Als die net voor de sessie valt moet je hiervoor geen aparte dag voorzien en heb je ineens volk voor de sessie zelf :-)


Jerm, 24/11/2008 09:16 (25028) - top
Jerm,

Met de tunes die ik daar noemde zul je je op welke Ierse sessie dan ook ter wereld nooit een buil kunnen vallen. Als ze al niet gespeeld worden, dan zul je zien dat als je ze zelf inzet er bijna gegarandeerd mensen zijn die ze kunnen meespelen.


Henk Bos, 24/11/2008 14:47 (25031) - top
Rafke, ik begrijp volkomen dat het voor een vzw die op vrijwilligers draait al een mooi gebaar is dat sessiemuzikanten een drankbonnetje krijgen. Maar ik wil toch een beetje begrip vragen voor de muzikanten die hun bier komen 'opeisen'. Als ik toevallig ergens in een café muziek speel, vind ik het ook logisch dat ik een paar pinten krijg. En een muzikant daags nadien zijn bonnetje alsnog wil ruilen, al dan niet voor een 'duur bier', verdient ook beter dan hier als exces beschreven te worden. Ik weet dat het allemaal goed bedoeld is, maar dit is niet bepaald uitnodigend voor nieuwe muzikanten.

rosselsong, 24/11/2008 19:08 (25033) - top
Is het zo logisch dat iedere muzikant die in een café zijn instrument bovenhaalt daar een paar pinten voor moet krijgen?
Wees blij dat ge een warm en gezellig onderdak krijgt waar ge met gelijkgestemden muziek moogt proberen te maken, zonder dat ge er wordt buitengekegeld als het niet helemaal juist is...
Of moet je een bepaald niveau halen om die pint te mogen verdienen? Dat ruikt ook niet eerlijk tegenover die nieuwe muzikanten.
't Is maar hoe je het bekijkt.


Sterrekruid, 24/11/2008 23:41 (25036) - top
voeg commentaar toe... (disclaimer)

Folkroddels Radio
bijschrift
 • I
 • streek: Vlaanderen
 • I
 • datum:
 • I
 • genre(s):
  • Keltisch (UK/Ierland)
 • I
 • website:
 • I
 • email:
 • I
 • aantal malen gelezen: 3590
 • I
 • artnr: 41077
  redactie
 • I
 • wijzig artikel
 • I
 • upload foto
  verwante artikels
  mail
  Mail dit artikel naar een vriend...
  Recentste Opinie 
  achterklap
  Weer een pracht CD van deze unieke artiest. ...

  Heerlijke CD. Prachtige vertalingen/bewerkingen. Mooie uitvoeringen....

  Komende 9 en 10 juli wordt de CD gepresenteerd in Nieuwegein (Nederland), kaartjes zijn verkrijgbaar...

  snelnieuws
 • I
 • Aérokorda // Baleynbal
 • I
 • MUSIC FROM IRAN: SHAHAB AZINMEHR & ROBBE KIECKENS
 • I
 • Aurélie Doréee & Tom Theuns – The seven gardens
 • I
 • CHIMERA
 • I
 • CHIMERA
 • I
 • Frank Pollet & Gitte Vancoillie
 • I
 • Folkbal met Emmarilin en Jam Possible
 • I
 • Ukulelecursus // workshop
 • I
 • Folk- en wereldmuziek door d'Academie Podium
 • I
 • Folk- en wereldmuziek door d'Academie Podium
 • I
 • The Imaginary Suitcase
 • I
 • The Imaginary Suitcase
 • I
 • The Imaginary Suitcase
 • I
 • Folkbal met Les Boeufs Folk Bruxellois - Jam Folk
 • I
 • Folk Nevermind
 • I
 • Zillehem folk
 • I
 • Hakkeborddag // Themadag
 • I
 • Hakkeborddag // Themadag
 • I
 • Ukulele cursus // workshop
 • I
 • Het Alfabet van het Chanson deel 2
 • I
 • Het Alfabet van het Chanson deel 1
 • I
 • De Vioolklassen van Wouter Vandenabeele // Concert
 • I
 • Martyn Joseph ' t Folk Dranouter 25 maart 2022
 • I
 • FOLK NEVERMIND
 • I
 • FOLK NEVERMIND
 • I
 • Dendrochronalia, Brugge
 • I
 • The Hackensaw Boys in Het Groot Verzet
 • I
 • Charlie Parr: Last of The Better Days Ahead
 • I
 • Folkbal Naragonia met Jensy & Manuel (latin Music)
 • I
 • BaleynBal met Hommel-Baleynbal-Band
 • I
 • Hommelbaleynbal
 • I
 • KOSMOKRATORS REBETIKO GROUP
  © Folkroddels.be 2005 - Contact - Redactie - Disclamer - Webdesign - Sitemap

  des: Arban