Home > >

> zoek...
> meer zoeken...
 

Folkroddels Radio
profiel van loliatje

loliatje
les choses les plus simples

> geboortedatum: 17/05/1986
> lid sinds: 07/07/2004
> aantal geposte artikels: 113


een woordje meer:

Wanneer je een extreem blond, vrij hyperkinetisch springkonijn voorbij ziet huppelen, is de kans groot dat ik het ben..Aarzel dan vooral niet om hallo te zeggen..er is niets leukers dan nieuwe mensjes leren kennen..

Ik leef een beetje in twee wereldjes..

Mijn ene wereldje omvat mijn studies, mijn verantwoordelijkheid als hoofdleidster van een gehandicaptenbeweging, mijn taak binnen het jongeren advies centrum (JAC) als jeugdadviseur,folkroddelmedewerker mijn rol als oudste zus, brave dochter, goede studente, goede en trouwe vriendin zijn...

Mijn andere wereldje zou je kunnen omschrijven als een droomwereldje, het is ontstaan door allemaal gebeurtenissen, belevenissen die mijn leventje hebben veranderd..ik zweef op een zachte wolk tussen le petit prince, amélie poulain, allerlei mogelijke sprookjes,..ik doe dan ook niets liever dan me verkleden, dromen, fantaseren, poppenkast, rommelmarkjes afschuimen, snuisteren tussen oude dingen, thee drinken, mensen gelukkig maken, dansen, beetje filosoferen, muziek spelen, en muziek beluisteren..wereldwinkel(sapjes), zotte dingen doen, huppelen, mooie boekjes lezen,thee drinken, gezellige avondjes, van mijn vriendje houden..en nog zoveel meer dingen.. Ik hou niet van mensen die zeggen dat je altijd met je twee voetjes op de grond moet blijven staan, niets is leuker dan af en toe wegdromen, dan hoe moeilijk het ook is, toch altijd ergens troost op hulp vinden in je eigen binnenste wereldje die niemand van je kan afpakken,..je moet gewoon geloven in jezelf, maar vooral jezelf zijn..er zijn al anderen genoeg..Dankzij de folk heb ik dit ingezien, het leuke sfeertje die er hangt, de zalige mensen die ik heb leren kennen (die ondertussen mijn beste vrienden zijn geworden)..het folkwereldje zweeft voor mij tussen mijn twee wereldjes heen en weer, ik geniet ervan..met volle teugen..en hoop nog veel leuke momenten en veel nieuwe mensjes te leren kennen.

Waar de naam loliatje vandaan komt, wel heel eenvoudig, vroeger woonde ik in congo, en ik kon als peuter mijn eigen naam 'laura' niet uitspreken, dus heb ik een mengeling gemaakt van mijn naam, en een bestaand congolees woord..sindsdien ben ik thuis nog steeds meer loliatje dan laura..

tot slot: on ne voit bien qu'avec le coeur, l' essentiel est invisible pour les yeux..contacteer loliatje

neem contact op met loliatje


bericht

> verstuur


**
Elkeen is verantwoordelijk voor de inhoud die hij of zij plaatst.
Mogen we u vragen om dit medium niet te gebruiken voor reclame-boodschappen noch concertmeldingen! Doet u dat wel, dan slaan we U in de folkban. Lees eerst onze disclaimer


achterklap
Dit concert is geannuleerd wegens de coronapandemie....

Dit evenement is geannuleerd wegens de coronapandemie....

Dit concert is geannuleerd wegens de coronapandemie....

snelnieuws
  • I
  • JEAN-LUC PAPPI TRIO LATIN JAZZ
    © Folkroddels.be 2005 - Contact - Redactie - Disclamer - Webdesign - Sitemap

    des: Arban